Околна среда започва в дома си

Ден на планетата се пада само всяка година, но не е нужно да чакаме, за да се направи нещо за атмосферата. Вие сте разбрали, можете да защитите настройките в много отношения и, без да ставате от дивана?

Околна среда започва в дома си

Промени започват с вас. Точно, как живеете и какво си струва да предадат на децата си, ще доведе в какъв свят ще живеят следващите поколения. Всеки човек може да се бори с негативното влияние на човека върху атмосферата. Изглежда, че вие не оказват влияние върху жизнено важни решения за федералното правителство и по-големи тревоги. Въпреки това, това не означава, че трябва да спрат да пушат, както и не е направил нищо, за да защити планетата и околната среда.

Как да траен начин на живот?

Ако не чувстваш, не е нужно, за да се присъединят към протестующим, свободно се бори с тези, където околна среда по протежение на пътя. Открийте за себе си тези прости средства за екологичен начин на живот, който може да се извършва в живота си, дори и без да излизате от дома си.

ОКОЛНА СРЕДА НА ДИВАНА

Спестяване на енергия-изключване на допълнителни устройства присъства изваден от контакта на неизползваните зарядни и т.н.

Опазване на горите, закупуване на електронни фактури вместо хартиени бизнес, където имате профили.

• Да Не се публикува, а също така не kseruj безуспешно.

Ако се отнасяте към работата си по защита на цивилните права, домашни животни, околната среда и т.н., споделете ги по-долу в беда, са се научили като много хора, колкото е възможно.

enviromnent3

В интернет има приложения, посветени на правата на човека, и на животните, обстановка и т.н. Ако това е значителни усилия, за да ги подписва! Една от тези организации е Авааз

Онлайн-покупки, намирането на елементи на мрежата (например, палмово масло-това е светофар!) и политиката на производителя по отношение на монтирането. Комплектоване на стоки за бизнеса, за които най-важната доктрина на устойчив растеж и че процедурата производство не вреди на околната среда.

Почистване, направи влажна в сушилня. Ако имате възможност, оставете косата напълно да изсъхне самостоятелно. Пране или миене на съдове в миялна машина, не забравяйте, че тези инструменти са напълно запълнени.

• Вместо да се попълни цялата баня с вода, вземете душ.

Ако след консумация на храна остава-да го запази за по-късно, например при замразяване.

В много градове са изложени уникални контейнери за компост– окосена трева, както и остатъци. Вид отпадъци, отделно от хартия, алуминий, пластмаса и стъкло, опитайте отлагане на отпадъци, естествено, че може да се компостират. Ако имате къща с градина, градински компост, освен това трябва да оплоди.

Опитайте се да купуват неща . Доставчици стигнем до границите на абсурда, например, поставяйки я в пластмасови опаковки обелени портокали …

Проверка на твърдостта на врати и прозорци по време на сезона за отопление на дома, за да се избегне загубата на топлина и силна топлина.

• Ако все още се опитвам бавно отдаване на месо, а също така се проведе на растителна диета.

Подмяна на старите устройства, а също и лампи с нажежаема жичка с енергоспестяващи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *