Защо енергоспестяващи крушка

В продължение На повече от век, ние използваме светлината, придобито с помощта на лампи с нажежаема жичка. Тяхното изобретение предлагат голям комфорт и удобство, които ние използваме всеки ден. Развитието на технологиите прави, обаче, че традиционните лампи с нажежаема жичка постепенно изчезват в небитието. Местоположението им по-модерни елементи, които сияние, дори и след 10 години, и защитата на нашия свят осигури финансова икономия на електроенергия 80%.

light

Стандартни лампи с нажежаема жичка са популярни във всяка къща. Да помогне с ден след ден да живеят, но те имат няколко недостатъци. Основната истина е, че само 5% от енергията се използва за осветление, а също така 95% топлина. Това означава, че светлината е много енергоемки, тъй като 95% от електроенергията постоянно, топлината се освобождава в околната среда. Още един недостатък на лампи с нажежаема жичка е също доста кратко време-само 1000 часа. Предложиха тези истини, ние преставаме да възприемаме крушка, като предмет не заменят. Този сценарий не е, въпреки това, по сценарий без изход.

Лекарство е използването на енергоспестяващи халогенни лампи и компактни луминесцентни лампи. Те се определят от висшия люминисцентная ефективност, а също така дълъг срок на експлоатация в сравнение с обикновените лампи с нажежаема жичка. Най-удобно е в резултат на подмяна на обикновените крушки с нажежаема жичка луминесцентни лампи, които изискват много по-малко енергия за производство на сравнимо количество светлина. Например, вместо популярната крушка с мощност 60 Вата, ние можем да използваме компактни лампи с нажежаема жичка с мощност 11 Вата. в резултат на това се Запишете като много като 80% от капацитета си, както и значително намаляване на цената на електроенергията. Малко по-евтина алтернатива може да бъде покупка на светлини и халогенни от линия, което определено ще ви спести енергия с 30%, – казва Андрей Вишневски, технически професионалист в своята област.

light2

Естествено, по-дълъг живот крушка!

С помощта на съвременните иновации в действителност е довело до истината, че енергоспестяващите лампи, халогенни, както и на преносими лампи с дневна светлина имат много по-дълъг срок на експлоатация в сравнение със стандартните крушки с нажежаема жичка. В днешно време, каза халогенни крушки линия може да се справи с прости 2000 часа, два пъти по-дълъг, както и стандартните крушки с нажежаема жичка. Впоследствие, малки флуоресцентни лампи работят от 6000 до 10 000 часа, което е в преход им позволява сияние от 6 до 10 години, когато се използват, обикновено, 3 часа на ден!

Енергоспестяващи светлина се предлага в 3 версии: луминесцентни лампи, халогенни лампи и светодиоди. Преди покупката трябва да се определи както обикновено, ние със сигурност ще се включва и изключва светлината. Важно е също така, че ние сме зависими от светлината на цялата площ, или за увеличаване на експозицията в някои области.

Енергоспестяващи крушки за спестяване на кредит, похарчен за храна. Цената на придобиване на гърба си, тъй като те работят по-дълго, отколкото стандартните лампи. освен това, използването на такива осветителни тела, ние защитаваме околната среда.

light3

Енергоспестяващи флуоресцентни лампи се състоят от живак. Това е тежък и опасен метал. Може да предизвика виене на свят, нарушение на контрол, а също и памет, високо кръвно налягане, проблеми със съня, депресия, както и тремор на ръцете. Щети, за физически лица, а също и животни. В резултат на съществуването на живак в świetlówkach те трябва да бъдат отразени в боклуци. Вие трябва да ги върне в магазина, например, в момента на закупуване на нов свещника или да се откажат фактор колекция. Когато става въпрос за повреден светлина, не е нужно да го оставят, но да се използват ръкавици и много внимателно да се съберат разпространява парчета. Той трябва допълнително да се има предвид, че придобиването на енергоспестяващи флуоресцентни лампи е достъпна, ако ние, разбира се, често ще се включва и изключва. Проекти за по-възрастното поколение

тъй като тя намалява жизнеността им за употреба.

Въпреки, че името може да изглежда на пръв поглед непознат, че той се крие така наречените “енергоспестяващи крушки”. Това е луминесцентна лампа (или лампа, в която химически спусъка, за да се луминесценция под въздействието на УЛТРАВИОЛЕТОВИТЕ лъчи), специална форма (обикновено изглежда като буквата “У”), предлага на своите портативни размери контрастира с обичайния си блясък. Компактни луминесцентни лампи могат да бъдат разделени в тези без интегрираната система на запалване, както и флуоресцентни лампи с вградена система за запалване (последните, разбира се, ще бъдат приложени към тази публикация, тъй като те разбраха, смяна на електрически крушки).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *